Darıca’da 108. Yıl Anma programı

Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılı ve Şehitleri Anma Günü programı Darıca’da törenle gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 19 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.03.2023 22:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Google News

 

 Darıca Kaymakamlığı’nın düzenlediği program ilk olarak ilçe sahilinde bulunan Cevher Dudayev Parkı’nda çelenk sunma programıyla gerçekleştirildi. Buradaki programa Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Manaplı, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Darıca Şubesi başkanı İzzettin Cezlan ,  şehit yakınları gaziler ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.  Programda ilk olarak kurum ve kuruluşlar adına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Darıca Şubesi başkanı İzzettin Cezlan  Çanakkale Zaferi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki önemini anlatan bir konuşma yaptı.  Sahildeki pogramın sonunda  şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.    Darıca protokolü ile vatandaşlar daha sonra Nenehatun MezarlığI’nda bulunan Darıca Şehitliği’ne gitti. Kaymakam Kara ve belediye başkanı Bıyık ve beraberindekiler Şehitlerimizin kabrine karanfil bıraktı. Daha sonra şehitlerimizi için Kur’an-ı kerim okundu, dualar edildi.

DENİZ YILDIZLARINDA SON BULDU

Prorgma Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programla son buldu.  Buradaki programda çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmlarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kara ve protokol tarafından  çeşitli hediyeler verildi.

 

 Darıca protokolü ile vatandaşlar daha sonra Nenehatun MezarlığI’nda bulunan Darıca Şehitliği’ne gitti. Kaymakam Kara ve belediye başkanı Bıyık ve beraberindekiler Şehitlerimizin kabrine karanfil bıraktı. Daha sonra şehitlerimizi için Kur’an-ı kerim okundu, dualar edildi.

DENİZ YILDIZLARINDA SON BULDU

Prorgma Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programla son buldu.  Buradaki programda çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmlarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kara ve protokol tarafından  çeşitli hediyeler verildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.