Darıca’da yoğun katılıml ımiting!

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarını Büyük Darıca Yürüyüşü ve ardından gerçekleşen miting ile tamamladı. Binlerce kişinin katıldığı miting büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Siyaset Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Google News

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarını Büyük Darıca Yürüyüşü ve ardından gerçekleşen miting ile tamamladı. İstasyon Caddesi’nde bulunan Bizim Market önünde toplanan Darıcalılar tarihi Çınaraltı Meydanı’na yürüdü.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Binlerce kişinin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne olan yürüyüş ve mitinge AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Cumhur İttifakı ortakları MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Darıca Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Karabacak ve binlerce Darıcalı katıldı. Büyük bir coşkuya sahne olan yürüyüş boyunca vatandaşlar da evlerinin ve işyerlerinin pencerelerinden coşkuya eşlik etti.

TARİHİ ÇINARALTI’NDA TARİHİ MİTİNG

Mitingin açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, tarihi Çınaraltı’nın tarihi bir mitinge ev sahipliği yaptığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.