Darıcalı milli tenisçiler destek bekliyor (VİDEO HABER)

4 yaşında tenisle tanışan Darıcalı tenisçi kardeşler Emirhan ve Bulut kardeşlerin milli takımdaki başarılarının devam etmesi için desteğe ihtiyacı var.

Spor Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 06:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
177 okunma
Google News

İsimleri Emirhan Bulut ve Talha Emin Bulut… Emirhan 18 , kardeşi Talha Emin ise 12 yaşında…

Onların ortak özelliği beden eğitimi öğretmeni babalarının yönlendirmesiyle 4 yaşında tenisle tanışmaları oldu. Erken yaşlarda tenis kortlarında raketle tanışmış olmak hem iki sporcunun bu alanda başarılı sonuçlar elde etmesini hem de eğitim ve sosyal yaşamlarına olumlu tesir etmesini sağlıyor Darıca Cami Mahallesi'ndeki Tenis Kulübünde beden eğitimi öğretmeni babalarının yönlendirmesiyle 4 yaşında tenise başlayan 18 yaşındaki Emirhan ve 12 yaşındaki Talha Bulut isimli kardeşler milli takımda yer alarak hayatlarını spor doğrultusunda şekillendiriyorlar. Baba Halil Bulut ise geleceğin sporcularının spordaki başarılarının devam etmesi için mutlaka başarılarının desteklenmesine ihtiyaç duyduğunu dile getirdi

BABA HALİL BULUT: "BU ÇOCUKLAR DESTEKLENMELİ"

Beden eğitimi öğretmeni babası Halil Bulut ise çocuklarının spora küçükken başlamış olmanın çocuklarının bugünkü başarıyı elde etmesinde etkili olduğunu ifade ediyor: “Emirhan ve Talha 4 yaşında tenise hobi olarak başladı. Daha sonraki dönemde2 yıl içerisinde performansları çalışmaları başarılarını arttırdı ve Milli takıma kadar ve dünya klasmanındaki yerlerini almış oldular.”

Baba Bulut, bugüne kadar kendi imkanlarıyla bugünlere gelen iki genç sporcunun bundan sonraki teniste başarılarının devam etmesi için desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

ANTRENÖR BEYAZGÜL 2024'DEN ÜMİTLİ

 Antrenör Şahin Beyazgül ise 2024 yılından umutlu olduğunu ve yeni başarılar elde edeceğine inandığını çalışmaların bu yönde sürdüğünü ifade etti.

 

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.