Düğün cinayeti şüphelileri yakalandı

Dilovası’nda Pazar gecesi bir dünü salonunda fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavgada 2 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis tarafından yakalanan şüpheliler dün öğleden sonra adliyeye sev

Asayiş Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
112 okunma
Google News

 

Alınan bilgilere ve  İddialara göre, damat Güven Esen, anlaştığı düğün salonunun fotoğrafçısı M.Y.'ye, çekilen fotoğrafların kendisi haricinde salonda bulunan hiçbir davetliye  satılmaması,  çekilen fotoğrafların  ücretinin ödeme vaadinde bulundu.  Ancak iddiaya göre fotoğrafçı M.Y., çektiği fotoğrafları düğünde satmakta ısrar edince tartışma çıktı.  Düğün salonundan ayrılan taraflardan fotoğrafçı M.Y iddialara göre silah alarak düğünde tartıştığı düğün sahibi ailenin ikametine gitti. Burada yeniden taraflarla tartışan fotoğrafçı M.Y tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından yanından getirdiği silahı çekerek ateş etti. Silahın ateşlenmesinden sonra yaralanan 5 kişiden damadın amcası  olduğu öğrenilen İdris Esen ile damadın sağdıcı Ömer Torun hayatını kaybetti. Olayda aralarında 9 yaşında olan bir çocuk da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

DİLOVASI’NDA SEVİNÇ ACIYA DÖNÜŞTÜ

Düğün sonrasında hayatlarını kaybeden iki kişinin cenazeleri morgdan alınmasının ardından cenaze namazları kılınmasının ardından ilçe mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi.

 OLAYLA İLGİLİ OLARAK YAKLANAN ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında fotoğrafçı M.Y. ile aile fertlerinin de aralarında bulunduğu  olaya karıştığı tespit edilen 4 kişinin polis tarafından yakalandığı ve adli mercilere sevk edildi.   Gazetemizin yayına hazırlandığı saatlerde şüphelilerin adli işlemleri devam ediyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.