Emlak Kulübü, kuruluşunun 2. Yılını coşkuyla kutladı

Sektörünün önde gelen STK’sı Emlak Kulübü, kuruluşunun 2.yıl dönümünü muhteşem bir gecede kutladı

Ekonomi Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
28 okunma
Google News

Elit

otel Darıca'da gerçekleşen özel davet, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen üyeler ve seçkin konukların katılımıyla renklendi.

 Kurucu Başkan Fuat Özdağ'ın  konuşmasıyla başlayan gece, kulübün geçen yıldan bu yana yüzde yüze varan büyüme başarısına vurgu yaparak, gelecekteki hedeflerini paylaşmasıyla devam etti.

Katılımcılardan, gelecek yıllarda daha da güçlenmesine katkıda bulunmaları istenirken, Emlak Kulübü’nün yakaladığı ivmeyle birlikte başarılı bir şekilde büyümeye devam edeceği vurgulandı.

 Etkinlik, proje tanıtımları, plaket takdimleri, yeni üyelere sertifika dağıtımları ve yıldönümü pastası kesilmesi ile dolu dolu geçti.

 Müzik eşliğinde coşkulu bir atmosferde geçen etkinlikte, Emlak Kulübü üyeleri ve seçkin katılımcılar bir araya gelerek, kulübün 2. yılını gururla kutladılar. Misyon ve vizyonu doğrultusunda, sektördeki başarılarını sürdürmeyi hedefleyen kulüp, gelecek yıllarda daha da güçlenerek, sektördeki etkinliğini artırmayı planlıyor. Bu başarılı etkinliğin, kulübün kararlılıkla ilerlediği yolda bir dönüm noktası olacağı vurgulandı

 Etkinlik sonunda, katılımcılar hatıra fotoğrafları çekildi. Elit Hotel Darıca'nın özel atmosferinde gerçekleşen bu keyifli gece, katılımcılar arasında güçlü bir birlik ve dayanışma duygusu oluşturdu.

Bu özel gecenin ardından, kulübün daha nice yıllara birlikte ilerleyeceği umuduyla, tüm katılımcılara teşekkürlerini sunan Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ kulübün gelecek yıllarda daha büyük başarılar ve güzel anılarla dolu yeni etkinliklerde buluşması heyecanıyla tüm üyeler ve Yönetim Kuruluyla birlikte daha çok çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.