GTO, 2023’e veda etti

Gebze TİCaret Odası 2023 yılının son Meclis toplantısını düzenledi.

Ekonomi Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 23:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
172 okunma
Google News

 

Gebze Ticaret Odası Onursal Başkanı ve aynı zamanda CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler 6 Şubat’ta meydana gelen deprem için Gebze Ticaret Odası Vakfı tarafından toplanan yardım paralarıyla deprem bölgesine eğitim kurumu yapılmasını teklif etti.

 

Gebze Ticaret Odası Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı öncesi Gebze Ticaret Odası Vakfı’nın toplantısı yapıldı. Toplantıya Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş,  CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler  ile GTO Meclis Odası üyeleri katıldı.

ABDURRAHMAN ASLANTAŞ’TAN “ETKİ MERKEZİ” PROJESİ…

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş “Gebze Ticaret Odası Vakfı kurulduğu ilk yıllarda Gebze’mize bir okul kazandırdı. Vakfımız tarafından yaptırılan okulumuz ülkemizin iş gücüne katkı sunan hizmetler bulunuyor. Faaliyetlerini finanse ettiğimiz Sosyal Etki Merkezi’miz var. Odamız tarafından Darıca’ya yaptırdığımız sosyal tesislerimizle ilgili deprem testi raporunu aldık. Bu raporla birlikte Gıda Kurtarma Derneği, odamız ve Darıca Belediyesi ile birlikte bir protokol imzalayacağız. Yakın zamanda Darıca’daki kompleksimizde Sosyal Etki Merkezi’nin faaliyet göstermeye başlayacak. Sosyal Etki Merkezi ile birlikte giyim kurtarma merkezi kurulacak. Odamız yapması gereken sorumluklarla birlikte üzerine düşen tüm sosyal sorumlulukları da yapmaya devam edecektir” diye konuştu.

ÇİLER’DEN “6 ŞUBAT” HATIRLATMASI…

 GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın ardından konuşan Gebze Ticaret Odası Onursal Başkanı ve aynı zamanda CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler konuştu. Çiler yaptığı konuşmada, “Yaşadığımız kentte katkı sunmaya devam edeceğiz. Deprem ve afetlere her zaman hazırlıklı olmalıyız. Darıca’ya yaptırdığımız kompleks aynı zamanda deprem olduğunda bir toplanma merkezi olacak. Gebze Ticaret Odası olarak Türkiye’de örnek olan ilk ve tek olan projeler yaptık. Bunlar hep sizin katkılarınızla oldu. Gebze Ticaret Odası Vakfı olarak 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından TOBB tarafından gönderilen yazı ile maddi yardım topladık. O dönem toplanan yardım 2 milyon 382 bin TL. Bu para sadece deprem amaçlı kullanılacak dedik. Gebze Ticaret Odası deprem bölgesine 125 tır yardım gönderdi. Odanın personeli ve yönetim kurulu üyeleri deprem bölgesinde kaldık. Değerli yönetim kurulu üyeleri ve mütevelli heyetine çağrım o 2 milyon 382 bin TL olan para faizle geliriyle birlikte 3 milyon olmuştur. Eksik varsa ben tamamlarım. Eğitim olmazsa olmazlarımızdan biridir. Sanayini başkentti Kocaeli. Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. 3 milyonu Nail Çiler ve arkadaşlarım olarak 5 milyona tamamlarım. Bu parayla deprem bölgesine bir eğitim yuvası kazandıralım. Yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile mütevelli heyetinin bunu değerlendirmesini diliyorum. Deprem bölgesinde hangi il olursa olsun var mısınız?” diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.