Kargocuya uyuşturucu operasyonu

Gebze’de polis yaptığı denetim ve operasyon ile iki farklı olayda çok miktarda kaçak alkollü içecek ile tütün mamülü ele geçirdi.

Asayiş Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Google News

 

KARGO FİRMASINA POLİS BASKINI

Gebze’de bir kargo şirketine polis tarafından yapılan operasyonda  bin 720 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin paket elektronik sigara tütün ile 6 bin 250 gr. pipo tütünü ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda  KOM ekipleri tarafından Gebze’de bir kargo dağıtım merkezinde 4 adet kargoda arama yapıldı. Yapılan aramalarda bin 720 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin paket elektronik sigara tütünü, 6 bin 250 gr. da  pipo tütünü ele geçirildiği bilgisine yer verildi. Polis olayla ilgili olarak 3 kişi hakkında adli işlem başlattı.

DURDURULAN ARAÇTAN KAÇAK ÜRÜN ÇIKTI

 Yine Kocaeli’nin Gebze ilçesinde KOM ekipleri  tarafından  bir araçta ve ikamette yapılan aramada 109 adet elektronik sigara 1190 paket gümrük kaçağı sigara , 199 şişe yabancı ülke bandrollü gümrük kaçağı alkollü içki  6 şişe elektronik sigara likidi ele geçirildiği öğrenildi.  Bu olayla ilgili olarak da 1 kişinin yakalanarak adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.