Köşker’den İsmail Altay organizasyonuna destek

Gebze’de faaliyet gösteren Altay Fight Arena Kurucusu ve Kick Boks Antrenörlerinden İsmail Altay, 2 Şubat 2024 tarihinde organize edeceği Uluslararası K1 Kick Boks müsabakalarının lansman programını bugün gerçekleştirdi.

Spor Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 19:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
86 okunma
Google News

 

Barış mahallesi sosyal tesislerinde yapılan lansman programına AK Parti Gebze Belediye başkan aday adayı Adnan Köşker başta olmak üzere spor, siyaset ve bürokrası camiasından çok sayıda isim katılım sağladı. 2 Şubat tarihinde yapılacak organizasyona 6 ülkeden sporcunun katılacağı öğrenilirken, Köşker düzenlenecek şampiyona için İsmail Altay’ı tebrik ederek, bilgilendirme ve sunum için teşekkür etti. Gebze’nin uluslararası organizasyonlarla tanıtılmasına her zaman destek verdiklerini belirten Köşker, katılacak sporlara başarı diledi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.