Müdür Bilgili'ye önemli görev...

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun milletvekili olabilmek için görevinden ayrılmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’nin vekalet edeceği öğrenildi.

Gündem Yayın: 17 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2023 10:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
173 okunma
Google News

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu  AK Parti’den milletvekili olabilmek için  istifa dilekçesini verdi. Tipioğlu’nun AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na milletvekili olabilmek için müracatta bulunduğu öğrenildi.  Ancak Tipioğlu’nun Kocaeli’nden ya da Kars’tan milletvekili olabileceği öğrenildi.  Tİpioğlu’ndan boşalan İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise geçtiğimiz aylarda 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi olan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’nin vekalet edeceği öğrenildi.  Bilgili Gebze’de göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atmış, bölge genelinde sevilen bir isim haline gelmişti.  Ülkem Gazetesi olarak Bilgili’ye yeni görevinde “hayırlı olması” temennisinde bulunuruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.