“ Öncelik Vatan mı, Soğan mı?”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut seçmene seslendi:“14 Mayıs seçimlerde vatandaşımız şu konuda karar verecek ; öncelik Vatan mı, Soğan mı?” dedi.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 10:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
156 okunma
Google News

 

 

ARTUT: “BECERİKSİZ VE KABİLİYETSİZLERE VATAN TESLİM EDİLMEZ”

Gazete Ulus’Ta yer alan habere göre Gazete Ulus'u ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Gülay Artut’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk ve kalabalık bir heyet eşlik etti. “Bu vatanı beceriksiz ellere, kabiliyetsiz insanlara teslim edemeyiz! Kutsalımıza değer vermeyen, milli değerlere saygı göstermeyen, şehit yakınına hakaret edenleri Cumhurbaşkanı, milletvekili yapamayız! Bu vatan topraklarına göz dikenlere ve bunlara hizmet edenlere bu millet oy vermez. Kocaeli’de olduğu gibi Türkiye genelinde de AK Parti yine milletimizin teveccühünü kazanacak ve beş yıl daha kendisine hizmet etmesi için AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yetki verecek. Buna tüm kalbimle inanıyorum!” diye konuşan Artut, “Biz sosyal medyada değil sahada milletin içinde siyaset yapıyoruz. Sosyal medyada koparılan fırtınalar umurumuzda değil. Vatandaş önümüzdeki seçimde Recep Tayyip Erdoğan ile KIlıçdaroğlu arasında bir karar verecek. Milletimiz 20 yıldır kendisinin hizmetkarı olan Erdoğan’ı tercih edecek. Çünkü biz vatanımızı niteliksiz, kalitesiz beceriksiz insanlara teslim edemeyiz. Bunu da sahada görüyoruz” şeklinde konuştu.

“SESSİZ KİTLE KADERİ BELİRLEYECEK”

Bu seçimin kaderini sessiz çoğunluğun belirleyeceğini belirten Başkan Büyükgöz, “Gebze bölgesinde siyaset kamuoyunda bilemedin 2 bin 500 kişi konuşuluyor. Her nereye gitsen illa birileriyle karşılaşıyorsun.  Ama bunların dışında kalan tüm seçmenlerin aktif siyasette herhengi bir görevleri yok, dolayısıyla ne dediklerini ne düşündüklerini kimse bilemez. Siyasetin kaderini bu sessiz kitle belirliyor. AK Parti olarak bu vatandaşlarımıza ulaşma için ev ev dolaşıp kendilerini dinliyoruz. Bizim için onların ne düşündükleri ne hissettikleri önemli. Seçimin kaderini de 20 yıldır kendilerine hizmet ettiğimiz bu sessiz kitle belirleyecek. Ben inanıyorum ki sandık başına gittiğinde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek” şeklinde ifade etti.

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.