Sadık Güvenç’in SKM’si törenle açıldı…

İYİ Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi kalabalık bir katılımla törenle hizmete açıldı. Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç’e açılışta coşkulu bir kalabalık destek verdi.

Siyaset Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 21:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
94 okunma
Google News

Gebze Osmanyılmaz Mahallesi’nde açılan SKM açılış törenine İYİ Parti  Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Nusret Acur, Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkan  adayı Gencay Yıldıztekin, Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir, Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Öztürk, Çayırova ilçe Başkanı İlhami Bayrak, il ve ilçe yöneticileri, partililer katıldı. İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Uğur Demir SKM açılışında yaptığı konuşmasında, “İYİ Parti bütün gücü ile alana indi. Adayımızı günler öncesinden belirledik. Zafer bize çok yakın. Bugün SKM açılışında yaşadığımız coşkuyu seçim sonuçlarını aldığımız zaman Gebze halkı ile birlikte kutlayacağız” dedi.

ACUR: “SADIK GÜVENÇ GEBZE’DEN ÇIKAN BİR ADAY”

İYİ Parti il Başkanı Nusret Acur’da açılış töreninde yaptığı  konuşmasında, “Size seneler sonra ilk kez Gebze’den çıkan Gebzeli bir adayı emanet ediyorum. Alanda gördüğüm coşkuyu bakarak bugün buradan seçim sonuçlarını açıklıyorum. İYİ Parti Gebze’de seçimi kazanacak. Merhum Bülent Atasayan’dan sonra başkanlık koltuğuna ilk kez Gebzeli bir aday oturacak” dedi. Acur Gebze’nin Gebzeli bir adayı bağrına basacağını, seçimi kazanacaklarını da söyledi. Acur’un ardından İYİ Parti milletvekili Lütfi Türkkan ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’de birer selamlama konuşması yaptı.

GÜVENÇ: “KAPIM HERKESE AÇIK OLACAK”

Açılışa Gebzespor atkısı ile çıkan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç’te yaptığı konuşmasında “Yıllar sonra Gebzeli bir ismi belediye başkan adaylığı koltuğuna oturtan herkese teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olacağım” dedi. Gebze’nin değişime hazır olduğunu ve tarafsız belediye başkanlığı yapacağını belirten Sadık Güvenç, “Kapım herkese açık olacak. Herkese eşit ve adil hizmet götüreceğim. Belediye’nin tek kuruşunu heba etmeyeceğim. Size namus ve şeref sözü veriyorum” şeklinde konuştu. Programın son bölümünde İYİ Parti’ye katılımlar oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Nusret Acur yeni üyelerin rozetlerini taktı. SKM Kuran Tilaveti ’nin ardından kurdelenin kesilmesi ile açıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.