ŞEHİT POLİS DUALARLA UĞURLANDI...

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevliyken meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Hıdır Canoluk için Başiskele'deki İl Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Asayiş Yayın: 05 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2023 01:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
162 okunma
Google News

ÇAYIROVA'DA GÖREV YAPIYORDU...

Geçtiğimiz hafta Çayırova Özgürlük Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde trafik uygulaması yapan polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücünün çarptığı polis Hıdır Canoluk tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alınan bilgilere ve iddialara göre gece geç saatlerde; trafik ekiplerinin uygulama yaptığı sırada polisin ‘dur’ ihtarına uymayan hafif ticari araç sürücüsü, önce trafik polisi Hıdır Canoluk’a sonra polis aracına çarparak kaçtı. Yaralanan trafik polisi Hıdır Canoluk, meslektaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Gebze’de özel bir hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan Hıdır Canoluk tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kaçan hafif ticari aracın sürücüsü Onur U. ise yakalandı. Uyuşturucu dahil farklı suçlardan kaydı olan Onur U., ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EMNİYET YERLEŞKESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Başkiskele'de bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nde şehit polis için tören düzenlendi. Törende  İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu yaptığı konuşmada  ", “Aziz milletimizin huzuru ve güveni için vatandaşımızın can, mal ve emniyetini sağlamak için üstün vazife anlayışıyla görev yaparken sürücü koltuğunda oturan insan kılıklı bir yaratık ‘dur’ ikazına uymaması neticesi ömrünü meslek ve vatanına adamış 41 yaşındaki kardeşimizi bizlerden koparmıştır. Şehit kardeşimiz vatanına, milletine, bayrağına karşı sorumluluklarını yerine getirdiği sırada suç işlemeyi yaşam biçimi haline getirmiş bir müptezelin kastıyla hakka yürümüştür. Allah'tan rahmet diliyoruz”  ifadelerini dile getirdi..  Şehit polisin cenazesi Aydın'ın Nazilli ilçesine uğurlandı. Şehit polis memuru  Canoluk dualarla ebediyete uğurlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.