Sinema ve TV dünyasının kalbi Darıca’da atacak!

Darıcalı yapımcı Birol Güven tarafından Darıca Kaymakamlığı'nın girişimiyle filmcilik kursu başlatılıyor. Darıca Kaymakamlığı'ndan yapılan o paylaşım...

Sanat Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
219 okunma
Google News

Yapımcı ve senarist Birol Güven, Mint Akademi ile Darıcalı filmseverle buluşuyor.  Darıca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: "Alanında uzman eğitimcilerle kurgu, reklam, yönetmenlik, senoryadan sete, oyunculuk, sinemada müzik vb konularını kapsayan Kısa Film Atölyesi, Kaymakamlığımız bünyesinde gerçekleşecek olan sertifikalı eğitimlerimize tüm gençlerimiz davetlidir.
Dersler cumartesi günleri günlük 2 saat ve ücretsiz olacak şekilde planlanmıştır. Toplam 16 saatlik bir eğitim programıdır.
15 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız katılabilir. 
Son başvuru tarihi 2 Temmuzdur. Başvurular alındıktan sonra seçmelere katılmaya hak kazanan adaylara yer ve zaman konusunda bilgi verilecektir.
Başvuru formunu doldurmak için linke tıklayabilirsiniz"

https://forms.gle/vfg6QCTcixRRonyc9

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.