Sınır, Yeşilpınar ve Derindere Köyleri Gençleri Geniş Bir Katılımla Bir Araya Geldi

Merkezi Gebze'de bulunan Giresun-Yağlıdere ilçesi Sınır, Yeşilpınar ve Derindere Köyleri Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte köy gençleri bir araya geldi.

Kültür Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 00:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
212 okunma
Google News

Her hafta yaptıkları etkinliklerle dernek üyeleri ile buluşan  köylüler sohbet ve muhabbet adıyla düzenlenen programlara katılım sağlamaya devam ediyor. Yönetimi devr alan yeni dernek başkanı Metin Maraş gençlerin gelecek için değerli ve onların sayesinde birliği güçlendireceklerine inandıklarını söyledi. Tanışma ve kaynaşma amacıyla bir araya gelen gençlerin sorunlarını dinleyen başkan Maraş, yönetim kurulu adına derneğin sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

 "Gençlerimize dokunmak onlarla birlikte hareket etmek için bu akşam dernek merkezimizde bir araya geldik. Önce her bir kardeşimize söz vererek kendisini tanıtmasını istedik ve ardından dernek yönetimiz kendini tanıttı. Derneğimiz gençlik biriminde yer alan arkadaşlarımız ne gibi çalışmalar yapabiliriz konusunda gençlerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Hepsini not ettik, gençlerimizle yine böyle hem tanışma hem de istişare etmek için bir araya geleceğiz. Geleceğimiz gençlerimiz sayesinde daha da güzelleşecek, biz Sınır, Yeşipınar ve Derindere köylerimizin gençlerine güveniyoruz ve örnek işler yapacağına inanıyoruz. Gecenin geç vaktine kadar bizleri kırmayarak gelen tüm gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.