Çekiciden kopan halat araçları hurdaya çevirdi

Gebze Oto Sanayi Sitesi’nde meydana gelen kazada başka bir TIR tarafından halat ile çekilen arızalı bir başka TIR, halatın bağlı olduğu pimin kopmasıyla kontrolsüz bir şekilde geri gitmeye başladı.

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
151 okunma
Google News

Geri kayan arızalı tırın arka difrensiyel akisleri sökülmüş olduğu ve motor freni dahil frenlerinin hiçbiri tutmadığı için olanca hızıyla bu sırada sitedeki Sultanbaba Lokantasında kahvaltı yapan esnafların arabalarına çarparak hurdaya çevirdi. Lokanta önündeki 5 araçı birbirine katan TIR en son bir sepetli vinçe çarpıb onu da devirdikten sonra anca durabildi. Sultan Baba REstaurantın işletmeciliği yapan Sabri Kul kaza anında restaurantının önünde sohbet ettiğini bir anda üzerlerine geri geri gelen TIR’dan dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadığını ardından da büyük bir gürültüyle işletmelerinin önünde bulunan park halindeki  araçlara çarptığını ifade etti.  Kul “Tırın kupasının kayması sonucu aşağıya doğru restoranımızın önünde duran 5 aracı pert etmiştir.  Tek sevincimiz can kaybının olmamasıdır” diye konuştu

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.