Darıca'da lise önünde polisin üstüne araç sürdüler...

Darıca Deniz Yıldızları Meslek ve Teknik Anadolu Liessi'nde bugün öğledensonra okul çıkışını sağlayan 1 polis memuruna arabanın çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 01:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
126 okunma
Google News

Alınan bilgilere ve iddialara göre  okul çıkışı önünde kontrolü sağlayan bir polis memuru “dur ikazı yaptığı” aracın çarpıp kaçması sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı.   Alınan bilgilere göre Darıca’nın Nenehatun Mahallesi’nde bulunan  Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde öğleden sonra okul çıkışını sağlayan polis memuru  Samet Yılmaz durumundan şüphelendiği plakası öğrenilemeyen bir aracı durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayarak aracı polis memuru Samet Yılmaz’ın üzerine süren  araç görevli polise çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralı polis memuru  Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap  yaralı polis memuru  Samet Yılmaz’ı ziyaret etti. Yaralı polis memuruyla görüşen Kaymakam Kara ve Emniyet Müdürü Manap yetkililerden de bigi aldı.  Polis Samet Yılmaz’ı yaralayan sedan model aracın ehliyetsiz olduğu öne sürülen sürücüsü M.E.Ç ile M.M.T  polis tarafından yakalanarak polis merkezine getirildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.