Genç Kıza dönerciden tekme..

Gebze Eskiçarşı’da bir genç kız, üzerinde ünlü bir tavuk döner firmasının amblemini taşıyan eşofmanı olan bir erkeğin saldırısına uğradı.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 00:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
155 okunma
Google News

Gebze Eskiçarşı’da bir genç kız, üzerinde ünlü bir tavuk döner firmasının amblemini taşıyan eşofmanı olan bir erkeğin saldırısına uğradı.  Türkiye’nin dev döner firmalarından birinde çalıştığı izlenimi veren sosyal medyaya yansıyan görüntülerdeki dehşet videosu bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

POLİS OLAYIN BÜYÜMESİNİ ÖNLEDİ

 Sosyal medyaya yansıyan çirkin görüntülerde üzerinde ünlü bir döner firmasının  eşofmanı bulunan bir kişi Eskiçarşı’daki  tavuk döneri satan dükkandan çıkarak bir genç kızla bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşıyor. Tartışmanın içeriğinin anlaşılamadığı görüntülerde diyalogdan sonra üzerinde dönerci eşofmanlı genç erkek, genç kıza tekme attı. Atılan tekme sonunda genç kız yere düştü. Genç kızın yere düşmesinden sonra araya girenler dönerci çalışanı olduğu öne sürülen genci oradan uzaklaştırarak çalıştığı dükkâna kadar getiriyor. Daha sonra olay yerine polisin gelmesiyle tatsızlık belki de büyük bir facia önlenmiş oluyor.

SOSYAL MEDYADAN VATANDAŞLAR ŞİDDETE TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntüleri izleyen pekçok sosyal medya kullanıcısı” kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemez” olduğu yönünde görüş bildirirken, bu durumun ünlü bir firma çalışanı tarafından yaşanmasını” ise oldukça düşündürücü olduğunu dile getiriyor. Türkiye çapında faaliyet gösteren bir firmanın çalışanlarını neden esnaf ve kurumsal firma anlayışı çerçevesinde davranış göstermesi gerektiği yönünde bilgilendirilmedi mi? Sorusunun sorulmasına neden oldu. İşte sosyal medyadan dönerci çalışanına gösterilen tepkiler:

“Halka açık işletmelerde neden bu tip insanları çalıştırırlar anlamıyorum. Tanıdığı kişiye bunu yapan müşteri olarak giden annemize, ablamıza sevgilimize neler yapar?”, “Derhal işine son verilmeli. Bu şekilde işletmede çalışılmaz. Markayı rezil ederler, kimse de gitmez. Döner bıçakları kimlerin elinde?”, “Elemanınıza sahip çıkın lütfen”, “Daha oradan alışveriş yapmam, yaptırmam”, “Ucuz işgücü”, 

DÖNERCİ KIYAFETLİ ERKEK TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIYLA İLGİLİ ZİHİNLERE GELEN SORULAR?

Görüntülerde genç kıza tekme atan erkek şahıs firma çalışanı mı?, Eğer , genç kıza tekme atan  bir genç kıza güpe gündüz sokak ortasında darp edilmesi   kurumsal ve müşteri hizmet anlayışı onaylıyor mu?  Eskiçarşı’daki   genç kızlara saldırması için çalışanlarına talimat mı veriyor? Eskiçarşı’daki  ünlü döner firması yetkilileri üzerinde “  kıyafeti” bulunan bu gencin saldırısına ilişkin görüntüler hakkında ne düşünüyor?

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.