Kocaeli’ndeki satranç sporcularında turnuvaya gidememe endişesi...

Önümüzdeki günlerde Antalya'da yapılacak satranç turnuvasına daha önceden söz verilmesine rağmen tahsis edilen otobüs seferinin iptal edilmesi turnuvaya katılacak sporcuları turnuvaya katılamama endişesi sardı.

Spor Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 01:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
93 okunma
Google News

Antalya’da Şubat ayında yapılması planlanan satranç turnuvasına Kocaeli’den katılacak sporcular için önceden tahsis edilen  otobüslerin son anda iptal edilmesi nedeniyle turnuvaya katılacak satran sporcuları turnuvaya katılamamaktan ötürü endişe ediyor. Gazetemize konuşan satranç sporcuları “Bizlere çok daha önceden söz verilmesine rağmen son anda iptal edildi. Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Tahir Büyükakın ile ilçe belediye başkanlarımızdan bu konuda derdimize çözüm üretmelerini temenni ediyoruz” diye konuştu. Sporcular, "eğer  Antalya'ya gidecek araç ayarlanmazsa turnuvaya katılamayacağız, dolayısıyla kentimizi temsil edemeyeceğiz" ifadeleriyle endişesini dile getirdiler.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Öte yandan satranççıların turnuvaya ulaşım sorunu  çözüldü. Ülkem Gazetesi'ne konuşan satranççıcılar "18 Ocak perşembe günü gelen telefon ile ulaşım sorununun çözüldüğünü öğrendik" diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.