Ahmet Davutoğlu Çakır ailesinin düğününde…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu partisinin son genel seçimlerde milletekili adayı olan Serap Çakır'ın düğününe katıldı. Davutoğlu genç çifte bir ömür boyu “mutluluklar” diledi.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 02:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
256 okunma
Google News

Son genel seçimlerde Gelecek Partisi Kocaeli Milletvekili adayı olan önceki dönem İl Başkanı Serap Çakır ile  Gebzespor’un önceki dönem başkanlarından İlker Çakır’ın oğlu Berkay hafta sonu Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapılan muhteşem düğünle dünyaevine girdi. Çiftin düğününe Gelecek Partisi Genel Başkanı  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katıldı.

Şehrimizin saygın ailelerinden biri olan Çakır ailesi, yine ses getiren bir düğüne imza attı. Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır ve Gelecek Partisi Kocaeli önceki dönem İl Başkanı ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Serap Çakır’ın yakışıklı oğulları Salih Berkay Çakır, gönlünü kaptırdığı Kılıç ailesinin güzel kızları Esma ile masallar gibi bir düğünle dünya evine girdi. Seçkin konukların yer aldığı yılın düğünü, Çakır ailesinin Darıca’da bulunan villasında gerçekleşti.

 

DÜĞÜNE İLGİ VE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Serap - İlker Çakır çiftinin oğulları Salih Berkay ile Esma düzenlenen görkemli bir  törenle mutluluğa evet dediler. Çakır Ailesinin bu mutlu gününe Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr.Selim Temurci, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ü temsilen TBMM danışmanı Pınar Ergen, Gelecek Partisi Kurucularından Zekâi Doğan, Gelecek Partisi Kocaeli Koordinatörü Erhan Kıyma, Gelecek Partisi Genel Merkez görevlisi Azizcan Erenkol, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Ayhan Şen, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı  Selim Çetinkaya, Deva Partisi İl Başkanı Sn.Zeynep Sudan, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Deva Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcıları Yunus Kuçükpolat, Fethi Özlü, Çetin Kılıç, Adem Tabil, Mevlüt Muratoğlu, Eşay Taştan, Metin Palabıyık,  Asiye Balık, Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Nurten Şahin, Gelecek Partisi önceki dönem Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı İrfan Özyolcu, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, Gelecek Partisi İzmit Kadın Kolları Başkanı Esra Yeşil, Kocaeli Amatör Klüp Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Resul Tat, TSE Başdenetçisi ve Kırşehirliler Dernek Başkanı Fatih Soylu, Çayırova Artvinliler Derneği ve Kocaeli Artvinliler Federasyonu Başkanı  Ayhan Yılmaz, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Başkanı  Nihat Yıldırım, Gebze EYT Dernek Başkanı Nuh Erdoğan, Gebze Fenerbahçeliler Dernek Başkanı .Ümit Sarıtoprak ve yönetimi, Kocaeli Keşaplılar Dernek Başkanı Hamdi Bayram, Artvinliler Derneği önceki dönem Başkanı .Osman Alkan, Gebze Artvinliler Dernek yönetimi, Hospital Park ve Büyükanadolu Hastaneleri sahipleri Dr.Nilgün Yönten, Yakup Yönten, Dilovası Kadının Eli Kooperatif Başkanı Sümeyra Sökmen, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

BERKAY& ESMA BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTI
Birbirlerine çok yakıştığı gözlenen yılın çifti Salih Berkay&Esma, davetlilerin alkışlarıyla piste gelirken, ilk danslarıyla kendilerini izleyenleri büyülediler. Horonlar, halaylar ve birbirinden güzel şarkılarla eğlencenin tavan yaptığı yılın düğünde davetlilere ikram edilen yemekler de beğeni topladı.
 BERKAY& ESMA BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTI
Birbirlerine çok yakıştığı gözlenen yılın çifti Salih Berkay&Esma, davetlilerin alkışlarıyla piste gelirken, ilk danslarıyla kendilerini izleyenleri büyülediler. Horonlar, halaylar ve birbirinden güzel şarkılarla eğlencenin tavan yaptığı yılın düğünde davetlilere ikram edilen yemekler de beğeni topladı. Çakır ve Kılıç ailelerini birbirlerine dünür yapan muhteşem düğünde dakikalarca süren havai fişek gösterisi konukların büyük beğenisini toplarken, kusursuz düğün ‘Böyle olur Çakır’ların düğünü dedirtti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.