Ahmet Enes Çakır için masalsı düğün!

Kentimizin sevilen ve sayılan isimlerinden, Gövdesan Makina’nın sahibi Furkan Çakır, biricik oğlu Ahmet Enes Çakır için unutulmaz bir sünnet düğünü gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Google News
Bölgemizin saygın ailelerinden Çakır ailesinin dillere destan düğünlerine bir yenisi eklendi. 
. Gebzespor’un eski yöneticilerinden, bölgemizin başarılı iş insanı Furkan Çakır, oğlunu sünnet ettirdi. Gamze&Furkan Çakır ailesi, yakışıklı oğulları Ahmet Enes Çakır için muhteşem bir sünnet düğünü düzenledi. Erkekliğe ilk adımını atan Ahmet Enes Çakır’ın amcası olan İlker Çakır’ın Darıca’daki villasında gerçekleşen sünnet düğününe, bölgemizin önde gelen iş, siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden çok sayıda seçkin davetli katıldı.
 
YEMEK MENÜSÜ BEĞENİ TOPLADI
Kusursuz bir organizasyonla eğlencenin tavan yaptığı sünnet düğününde konuklar, halaylarla horonlarla güzel bir akşam geçirdiler. Özel hazırlanan yemek menüsü, davetliler tarafından büyük beğeni toplarken, düğünün konsepti konukları deyim yerindeyse mest etti.
 
AİLE DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Gamze&Furkan Çakır ailesi davetliler ile yakından ilgilenirken, masaları tek tek dolaşarak ‘hoş geldiniz’ dediler. Gösterdikleri misafirperverlik örneği ile dikkat çeken Çakır ailesi, oğullarının ilk mürüvvetinde tüm ince detayları düşünürken, şölen havasında geçen sünnet düğünü büyük beğeni topladı. 
 
FURKAN ÇAKIR’DAN TEŞEKKÜR
Düğün sonrasında gazetemizi açıklama yapan Furkan Çakır, yaşadığı mutluluğu tarif etmekte güçlük çektiğini söyleyerek, “Biricik evladımız Ahmet Enes Çakır’ın sünnet düğününde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, akrabalarımıza, yakınlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah her anne babaya bu güzel duyguları yaşatsın”dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.