Cengiz Yucak “fiyasko”yu yazdı

Gebzeli iş insanlarının Azerbaycan’a düzenlediği gezide tam bir “fiyaskoyla” karşılaştı.

Eğitim Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
147 okunma
Google News

“FİYASKO”YU CENGİZ YÜCAK YAZDI

Azerbaycan’da Gebzeli iş insanlarının karşılaştığı 2. Sınıf muameleyi gazeteci Cengiz Yucak çıkardı.  Azerbaycan’dan Yucak’a sızdırılan fotoğraflarda milyonlara hitap eden iş adamlarının adeta paralarıyla rezil olduğunun görüntüleri görülmekte. Gittikleri otelde hemen yer tahsisi edilmeyince milyonlara hitap eden iş adamları otelin lobisinde, giriş katında kimisi bavulun üstünde kimisi adeta kuru yerin üzerinde sabahladı.

GEZİ ÖNCESİ ORGANİZASYONU YAPAN YETKİLİLER UYARILMIŞ

Gebze’nin usta gazetecilerinden Cengiz Yucak geçtiğimiz günlerde Gebzeli iş insanlarının Azerbaycan’a yaptığı geziyi fiyasko olarak nitelendirdi. Yucak’ın konuyla ilgili yaptığı haberde Gebzeli iş insanlarının odalarında yer bulamadığı için otelin lobisinde buldukları yerde uyuyakaldıkları görülüyor. Habere göre organizasyonu düzenleyen kuruluşun “200 kişiyi götürdüğü” bilgisine yer verilirken bazı iş insanlarının organizasyona karşı çıktığı yaşanılan manzaranın bu itirazları haklı çıkardığına dikkat çekildi.

Cengiz Yücak'ın https://www.kocaelihaberi.com/gebze-ticaret-odasinin-azerbaycan-gezisinde-fiyasko-32571-haberi  sitesinde yayınlanan haberde şu ifadelere yer verildi:

"

Gebze Ticaret Odası’nın Azerbaycan’a düzenlemiş olduğu ticari gezi programu ilk günden fiyasko ile sonuçlandı..

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın, yönetim kurulundaki 5 üyenin karşı çıkmasına rağmen kendisi ile birlikte 6 üyenin “gidelim” oyu ile Azerbaycan’a düzenlemiş olduğu ticari gezi programına, aralarında siyasetçilerin de bulunduğu GTO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Meslek Komite üyelerinden oluşan toplam 200 kişi katılım sağladı.

GTO’nun Ticari Gezi kafilesi dün gece yarısı saat 04:00’de otele giriş yapmasına rağmen tam 9 saat boyunca kendilerine oda verilmedi ve otelin lobisinde koltukların üzerinde uyuyarak sabahladılar ve kendilerine ancak bugün saat 15:00'de oda verildi.

Geziye katılan isimlerden birisi olan GTO Meslek Komitesi Üyesi Yasin Altay, Bakü’den Kocaeli Haberi gazetemizi arayarak yaşadıkları bu sıkıntıyı şu sözlerle dile getirdi;

 Ticaret Odamızın organizasyonu sıfır. Çünkü tam 9 saat boyunca hiç birimize oda verilmedi ve hepimiz yorgun argın bir şekilde otelin lobisindeki koltuklar üzerinde sabahladık. Bize ancak bugün saat 15:00’de oda verdiler. Aslantaş siyasiler ile birlikte bugün ayrı bir uçak ile geldiler ve öğleden sonra saat 15:00’de otele giriş yapıp, beş dakika bile beklemeden odalarına geçip dinlenmeye çekildiler. Bütün arkadaşlarımız perişanlık çektiler ve “Böyle bir organizasyonsuzluk olmaz” diye yönetime tepkilerini göstererek isyan ettiler.” 

GTO’nun Ticari Gezisinin üç gün süreceği ve Azerbaycan’ın tarihi ve turistik yerlerinin de gezileceği öğrenildi.."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.