Darıca’da Diş Hekimliği haftası kutlandı

er yıl kutlanan 21-27 Kasım Diş Hekimliği Haftası nedeniyle Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimleri bir araya geldi.

Sağlık Yayın: 25 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 25.11.2023 13:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
159 okunma
Google News

H Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Eray Ünaldı’nın ev sahipliğindeki akşam yemeğinde buluşan diş hekimleri gecesine Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Grup Başkanı Ulaş Doğan ile  diş hekimleri katıldı.

ÜNALDI: “TOPLUMU BİLGİLENDİRİYORUZ”

Diş Hekimi Ünaldı yaptığ konuşmad  “Diş Hekimliği Günü”, 22 Kasım’ı içine alan hafta ise “Ağız Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde, her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde, özverili çalışmalar yürüten tüm diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.