Gebze Center, yazar Altun’u okurlarıyla buluşturdu

Gazeteci Levent Altun Gebze Center AVM'de düzenlenen imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu

Kültür Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 08:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Google News

 

 

+18, Kaçış Noktası, Maymun Tuzağı ve Özlem'e Mektup kitaplarının yazarı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı , 41 kocaeli.net internet sitesi sahibi Levent Altun Gebze Center AVM'de  düzenlenen imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu.

GEBZE CENTER'A TEŞEKKÜR...

  Gebze Center AVM'de  gerçekleştirilen imza törenine Zafer Partisi Gelediye Başkan Adayı Doktor Koray Topçu, Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, meslektaşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve muhtar adaylarının yanısıra çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Gazeteci Altun imzalı kitaplarını okurlarına dağıttı.  Katılımcılar ise  hem Gebze Center yönetimine hem de gazeteci Levent Altun’a düzenlenen etkinliktendolayı teşekkür etti.

Levent Altun Kimdir?

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'da Genel Başkan Yardımcısı olan Altun, aslen Ardahanlı olup, Gebze'de doğup büyüdü. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gebze'de tamamladı. 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin (GEGACE) Olağan Genel Kurulunda başkan seçildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.