GEBZE CENTER’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, Millî Eğitim Bakanlığı’nın ‘Tercih Danışmanlığı’ projesi kapsamında kapılarını öğrencilere açtı.

Eğitim Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 12:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
154 okunma
Google News
Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, Millî Eğitim Bakanlığı’nın ‘Tercih Danışmanlığı’ projesi kapsamında kapılarını öğrencilere açarak, LGS tercih danışmanlığı standıyla öğrencilere destek veriyor. 
 
 
 
 
 
Hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini ve beğenisini toplayan Gebze Center, öğrencilerin eğitim hayatına da katkı sunuyor. 
 
 
 
4 Haziran’da gerçekleşen LSG’nin (Lise Giriş Sınavı) ardından Millî Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin liselere yerleşme süreçlerinde hem öğrencilere hem de velilere destek olmak amacıyla 81 il ve ilçe merkezlerinde ‘tercih danışmanlığı’ hizmeti projesi başlattı. 
 
 
 
Gebze Center da, öğrencilerin geleceğini belirleyecek bu önemli dönemde tercihlerine katkı sunmak için projeye destek oluyor ve Gebze İlçe Eğitim Müdürlüğü’nün LSG danışmanlık standına ev sahipliği yapıyor. 4 Temmuz itibarıyla AVM’nin ortak alanında öğrencileri ağırlamaya başlayan stantta 19 Temmuz’a kadar saat 10:00-17:00 arasında danışmanlık hizmeti verilecek.
 
 
 
 
 
Fiba Commercial Properties Hakkında
 
FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties; 1998 yılından bu yana Türkiye’nin pek çok şehrinde ve yurt dışında; Çin, Romanya ve Moldova’da ticari gayrimenkul alanında projeler yürütüyor. Ticari gayrimenkullerin verimliliği ve performansını artırma hedefiyle alışveriş merkezi, ofis, rezidans ve sinema yatırımları yapan Fiba Commercial Properties, mevcut projelerine iş geliştirme, mimari tasarım ve inşaat yönetimi, kiralama, proje ve varlık yönetimi, entegre tesis yönetimi, AVM yönetimi ve pazarlama alanlarında da hizmet veriyor. 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.