"Kimse tedavisini yaptıramadan hastaneden ayrılmasın"…

arıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne şifa bulmak amacıyla gelen bazı hastaların bazı doktorların kin ve nefret kaynaklı menfi tutum ve davranışları yüzünden bazı hastalarını tedavisini yapmadan göndermesi tepkilere neden oldu

Sağlık Yayın: 29 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.07.2023 23:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
149 okunma
Google News

Gazete Ulus'ta da yer habere göre  Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne şifa bulmak amacıyla gelen bazı hastaların bazı doktorların kin ve nefret kaynaklı menfi tutum ve davranışları yüzünden bazı hastalarını tedavisini yapmadan göndermesi tepkilere neden oldu. Hatta bazı  tedaviye gelen hastalar sorumsuz doktorların art niyetli bir davranışı olduğunu  “vatandaş ile devlet kurumlarını karşı karşıya getirici bir davranış olarak gördüğü” düşüncesini dile getirmekteler.

KHK’LI HEKİMLER…

 Hatta doktor dahil bazı bazı sağlık personelinin 15 Temmuz 2016 darbesi sonucu KHK ile işlerine son verilmesi yaklaşık 4 yıllık aradan sonra yeniden aynı göreve getirilmeleri ve akabinde bu tür davranış sergilemeleri ne yazık ki kimi hastalarda ve yakınlarında “art niyetli tutum ve davranış” düşüncesinin oluşmasına neden olmakta.

DOKTOR RANDEVU SAATİNDE ALMIYOR

Gazete Ulus’a konuşan bazı hasta yakınları “diş tedavisi için belirtilen saatte doktorun yanına gidiyorum. Bankodan işlem yaptırıyorum ancak doktor tedavi etmeden gönderiyor. Halbuki biz doktorun bize söylediği saatte gitmişiz hastaneye” sözleriyle yaşadıklarını dile getirmekte. Gazete Ulus’a  konuşan vatandaşlar Darıca Kaymakamlığı’nın bu konuyla ilgili hiçbir hastanın tedavisi olmadan hastaneden ayrılmaması yönünde çalışma başlatması gerektiği görüşünü savunuyor

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.