TDED KOCAELİ SÖYLEŞİLERİ MART AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, Mart ayında da yine söyleşi ve kitap tahlillerine devam ediyor.

Eğitim Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
138 okunma
Google News

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, Mart ayında da yine söyleşi ve kitap tahlillerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlattığı bu söyleşi etkinliğini katılanlar da ilgili ile takip etmeye başladı. Edebiyat, tarih, kültür, sanat söyleşilerinin ağırlık verildiği dernekte her yaştan katılımın açık olduğu belirtildi. Gebze'deki şubede gerçekleştirilecek programın detayları şöyledir:

2 Mart'ta Recep Kankal’ın Edebi Metinlerde Gebze ve Çevresi başlıklı bir söyleşisi; 10 Mart'ta Doğan Cüceloğlu’nun İnsan İnsana adlı kitabı üzerine bir tahlil; 17 Mart'ta Türk Edebiyatında Gezi, Seyahat Yazısı başlığıyla Evliya Çelebi hakkında bir söyleşi gerçekleştirilecek. Sonraki hafta ise 24 Mart'ta Nurullah Ataç ve Edebiyatta Eleştiri konusu üzerinde durulacak. Son hafta ise 31 Mart'ta Geleneksel Türk Tiyatrosu ile edebiyat söyleşileri tamamlanmış olacak.

Öğleden sonra belirledikleri saatler aralığında gerçekleşen söyleşiler, Gebze Sultan Orhan Camii karşısındaki dernek merkezi olan tarihi konakta gerçekleştirilecektir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.