14 Ağustos 2023 - Pazartesi

Gebze MHP’de yeni bir dönem

Geçtiğimiz günlerde İl yönetimini tarafından yeni başkanlığa atanan Ali Yalsız başkanlığındaki MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine başladı. Ali Yalsız yeni ekibiyle birlikte ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı.

Yazar - Ümit ÜLKER
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Ümit ÜLKER

Ümit ÜLKER

ulkemgazetesi4141@gmail.com -
Google News

  Bu toplantıda Yalsız’ın anlattıklarına göre öncelikli hedefi 26 Ağustos Cumartesi saat 12.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde yapılacak 14. Olağan Kongre’de “seçilmiş başkan” olmak…

Ardından 2024’de yapılacak yerel seçimlere teşkilatını hazırlamak. Bunun için  Yalsız düşüncesini “ “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte inşa ettiği Cumhur İttifakı MHP Gebze İlçe Başkanlığı için kırmızı çizgilerimizin başında gelmektedir. Şehrimizde Cumhur İttifakı ruhunu en iyi şekilde temsil etmek en asli görevimizdir. Cumhur İttifakı liderimizin de belirttiği üzerine menfaatler üzerine pazarlıklar üzerine kurulmuş bir ittifak değil, devletin bekası üzerine kurulmuş bir ittifaktır. Gebze’de Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızın bilincindeyiz, liderimizi ve il başkanımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı ortaklarımız ile birlikte cumhur ittifakı ruhuna uygun olarak uyumlu, birlik ve dirlik içerisinde olacağız. geçmişteki görevi ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın yol haritasını Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey çizer, bizlerde liderimizin talimatlarını harfiyen yerine getiririz. İnanıyoruz ki 2023 lider ülke Türkiye hedefimizle birlikte 2024 yılı Cumhur İttifakı’nın yılı olacaktır” Sözleriyle dile getiriyor. 

Öte yandan Gebze’nin kamuoyunda sıkça tartışılan “il olma” mevzusu var ki,  Yalsız’ın  bu konuda  sözleri açık: “Gebze’mizin il olması konusunda samimiyetle uğraşlarımız devam edecek ve inşallah liderimizin de desteği ile başaracağız, temennimiz budur”…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.